Szalon etikett

Minden kedves vendégünk számára korrekt szolgáltatást és nagyfokú figyelmet szeretnénk nyújtani, ennek érdekében köszönjük, ha elolvassa az itt leírtakat! A jelen szalon etikett betartása kötelező érvényű minden szalonban tartózkodó személyre nézve. A szolgáltatások igénybevételével a vendég automatikusan elfogadja a következőket.

Érkezés

Kérjük, hogy a megbeszélt időpontrapontosanérkezzen, beleértve a parkolás nehézségeit is. Késés esetén lehet, hogy az Ön kezelésének időtartamát le kell rövidítenünk. Ha elkerülhetetlen a késés, kérjük feltétlenül jelezze.

Egészség

Számunkra legfontosabb az egészség. Amennyiben Ön fertőző vagy lázas betegségben szenved, kérjük mindenképpen egyeztessen másik időpontot az Ön mielőbbi gyógyulása és a fertőzés tovább terjedésének elkerülése miatt.

Szenvedélyek

Alkohol vagy drog hatása alatt álló vendégeket nem áll módunkban kiszolgálni, a Szalon egész területe és annak 5 méteres környezete dohányzás mentes övezet.

Környezet, higiénia

Ha kis kedvencet tart, kérjük gondoskodjon a kezelés időtartama alatti elhelyezéséről, mert a szalonban való tartózkodásuk nem megoldható. Morzsálódó vagy egyéb módon szennyező, erőteljes illatú ételek és italok fogyasztását kérjük mellőzze a szalon területén a tisztaság megőrzése érdekében.

Gyermek a szalonban

Szalonunk sajnos nincs felkészülve kisgyermek felügyeletére. Számára a kezelés időtartama unalmas és a Szalon veszélyes hely lehet az elektromos kábelek, konnektorok, gépek és bútorok miatt. Kérjük gyermekét csak ezek figyelembevételével hozza magával. Köszönjük a megértést!

Tárgyak behozatala

A Szalonba kerékpárt, rollert vagy más nagyobb tárgyat, ami akadályozza a közlekedést vagy kárt okozhat, tilos behozni.

Telefon

A Szalonban kérjük ne telefonáljon. Ha halaszthatatlan hívást vár, kérjük a készüléket tegye rezgő üzemmódba, hogy a környezetét ne zavarja, de a fontos hívást fogadni tudja. Engedje meg magának a pihenés és a feltöltődés élményét.

Fizetés

A Szalonban csak készpénzt vagy a szolgáltató által kibocsátott utalványt fogadunk el, kártyás fizetési lehetőség nem áll rendelkezésre.Egyes szolgáltatóknál lehetőség van átutalásos fizetésre is. Hitelre történő vásárlást, fizetés elmaradást nem áll módunkban elfogadni, a szolgáltatások árai nem alkuképesek.

Károkozás, baleset

Ez egy ritka kényes téma, mégis fontos megemlíteni. Történhetnek véletlen balesetek a szalonban, amikor a vendég vagy kísérője kárt okoz a berendezésben, tárgyakban. Ennek költségét a vendég köteles megtéríteni a Szalon tulajdonosának.

Nyugalom, média

Vendégeink a szalonban való tartózkodásuk alatt kötelesek figyelemmel lenni, mind a szolgáltatók, mind a többi vendég nyugalmára, az üzlet csendjére. A hangos beszédet és az obszcén kifejezéseket kérjük kerüljék.

Előzetes engedély nélkül a szalonban tilos bármilyen hang-, és képi anyagot rögzíteni.

 

Szolgáltatásaink igénybevételéhez kellemes kikapcsolódást, feltöltődést kívánunk!

Köszönjük!